Snel, vakkundig, gecertificeerd

Wilt u de kwaliteit laten vaststellen van een partij grond, baggerspecie of een partij bouwstoffen? Het Milieukundig Advies Bureau in Barneveld heeft alle kennis en materieel in huis om dat snel, vakkundig en gecertificeerd voor u uit te voeren. Onze milieu experts verrichten partijkeuringen voor uiteenlopende opdrachtgevers in de wereld van bouw en grondverzet, maar ook voor particulieren.

Binnen enkele dagen na de partijkeuring heeft u een heldere rapportage op uw bureau liggen

Zeer ervaren boormeesters en adviseurs
Onze ervaren boormeesters zijn gecertificeerde professionals met de nodige dosis praktijkervaring. Grondmonsters worden geanalyseerd door een AP04-geaccrediteerd en erkend laboratorium, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de uitslag van uw partijkeuring accuraat is. Dankzij een grote capaciteit aan monsternemers, boormeesters en adviseurs kunnen we binnen enkele dagen met een rapportage komen. Hierin staat in heldere taal uitgelegd wat de milieuhygiënische kwaliteit is van de partij met de daarbij behorende toepassingsmogelijkheden.

Partijkeuringen kunnen worden uitgevoerd op uitgegraven grond (in depot) of op grond die nog niet is uitgegraven (in vast profiel). We denken graag met u mee wat planningstechnisch de beste keus is. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar om mee te denken over de meest optimale bestemming van de te keuren partij.

 

Partijkeuring laten uitvoeren door het Milieutechnisch Adviesbureau?

Wilt u contact met één van onze adviseurs?

Projectontwikkeling