19 maart 2021

Overname Vink Aannemingsmaatschappij B.V. en Vink Milieutechnisch Adviesbureau B.V.

Met genoegen laat ik u weten dat onze bedrijven Vink Aannemingsmaatschappij B.V. en Vink Milieutechnisch Adviesbureau B.V. vanaf 1 juli 2021 zelfstandig verder gaan. Onder de leiding van Harold van Buren, Arie Bronkhorst, Stefan van de Waerdt en Martijn de Vries. Vier enthousiastelingen die allen al veel mooie dingen bij Vink hebben laten zien. En nu alle civiele-, installatie-, circulaire sloop-, ontwerp- en milieutechnische activiteiten voort gaan zetten. Een prachtige stap! 

 

Wat verandert er voor u

Los van de wisseling van eigenaar, verandert er voor u niets. Alle activiteiten worden gewoon op de vertrouwde manier voortgezet. Ook de contactpersonen en de namen van de bedrijven blijven hetzelfde. Wel krijgen we door de afsplitsing meer focus op onze eigen core business. Onze missie is om een écht duurzame en hoogwaardige bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het onderhoud van de infrastructuur en de leefomgeving. Op zo’n manier dat iedereen er beter van wordt. U, onze mensen, het milieu en de maatschappij.

 

Vragen?

Mocht u nu al vragen hebben over de afsplitsing van Vink Aannemingsmaatschappij B.V. en Vink Milieutechnisch Adviesbureau B.V., dan weet u ons te vinden.

 

Henk Vink

 

Projectontwikkeling